fbpx

Bambus T-skjorte 2-pack Blå/Hvit

299,00 kr

Velg størrelse :
+ -2 til
Velg stil :
+ -5 til
Clear selection
Varenummer: I/A Kategorier: , ,

MuskOx T-skjorter er moderne og supertrendy. Ikke bare det, de føles også himmelske å ha på. Bambusmaterialet er supermykt og ekstremt komfortabelt. I tillegg til et høyt komfortnivå, er T-skjorter av bambus bra for miljøet! Det er dette som kalles en vinn-vinn. T-skjorter av bambus har mange flere fordeler i tillegg til dette. Bambusmateriale er ultraabsorberende, noe som betyr at du vil lukte friskt hele dagen. Denne T-skjorten har perfekt passform og tilpasser seg din kroppsfasong.

Laget av:

95% bambus viscose

5% spandex

Tilleggsinformasjon

Velg størrelse

, , , ,

Velg farge

,

Velg stil

,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Bambus T-skjorte 2-pack Blå/Hvit”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Vaskeinformasjon

TA VARE PÅ PRODUKTENE VÅRE PA RETT MÅTE!

Du kan vaske produktene våre med varmt vann og ved å følge normal vaskeanvisning, på samme måte som med bomull. Men til forskjell fra bomull slipper du å bruke tøymykner. Bambus er allerede silkemykt!

Smiley face

Tips 1: Ikke for varmt

Du kan vaske produktene våre på enten 30 eller 40 grader. Høyere temperaturer kan skade fibrene og dermed varigheten på produktet ditt.

Smiley face

Tips 2: Ingen bleking

Ikke bruk klor eller blekemiddel for å vaske dine Bamigo-produkter. Dette kan skade fibrene eller tekstilene, og påvirke varigheten til produktet.

Smiley face

Tips 3: Sorter etter farge

Når du vasker klær, er det lurt å sortere etter farge. Vi anbefaler vaskemiddel spesielt egnet vaskemiddel for hvit- og kulørtvask.

Smiley face

Tips 4: Stryking

Hele produktutvalget vårt er laget av bambus, en naturlig sterk tekstil, med fibre av høy kvalitet, så du kan enkelt styke produktene våre uten å skade dem! Husk at produktene våre ikke mister sine unike egenskaper, selv etter flere vask.

Smiley face

Tips 5: Tørking

Det er best å ikke bruke tørketrommel på dine bamigo-produkter. Fiberet kan ødelegges, og dette ville jo vært veldig synd! Tørketrommel er derfor unødvendig.

Smiley face

Tips 6: Krymping

Alle Bamigo-produkter er laget av bamusviskose. Denne tekstilen krymper 2 til 3 * mer enn bomull. Men det er ingen grunn til bekymring — dette har vi tatt med i vurderingen da vi designet produktene våre!
preloader